11 Aralık 2018, 21:29
|
#4389 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Genel Sohbet
| hahahah Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sizde benim üzerimden eski yönetimlere mi sallıyorsunuz ? şlkjhghjklş Ayrıca nasıl bir esneklik sağlıyorsunuz açıklayabilir misiniz ? Başka forumlarda ya da daha önceki yönetimlerde bu esneklik yok mu demek istiyorsunuz ?
Dipnot: Olumlu veya olumsuz eleştirilere açık olmadığınız müddetçe kendinizi geliştiremezsiniz. ;d
| Farkındaysan ben bestonun mesajına cevap verdim. Muhatabım o. Senin üzerinden kimseye laf sokacak değilim. İhtiyacım yok. Beni bilen bilir herkese bizzat kendi diyeceğimi derim. Evet yönetim olarak esneğiz, eleştriye açığız. DİĞER yönetimlere sallamama gerek yok. Eskiden kurallara uymayanlar sorgusuz uyarısız banlanırdı. Yönetimi eleştiren banlanırdı. Şimdi ise esneklik sağlanıyorinsanları sıkmamak için ama göründüğü gibi insanlara yaranılmıyor. Ben senelerdir burdayım şuan ki yönetim kadar esneklik tanıyan yönetim yok. Biz kimseye buraya zorla sokmuyoruz. Zorla kovmuyoruz. Buraya gelen kuralları takmayınca ceza alınca , işine gelmeyen bişey olunca vay efendim yönetim kötü. Önce herkes kurallara uysun sonra gelsin yönetimi eleştirsin. Başka yazmayacağım alıntı yapsanda iyi akşamlar. |
| |