11 Aralık 2018, 14:35
|
#73 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Yılın IF En İyi Röportajı (2018)
| Xander Nickli Üyeden Alıntı
|
Buğra : Burda kimse kimseye çamur veya leke atmaz ortada bir kanıt var bu kanitida, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ispatlamış eğer Ares bu konuda benim haberim yok veyahut benim böyle bir konuşmam diyaloğum olmadı derse, O zaman emin bu çamuru atan leke atan cezasını çeker bir şekilde, ama Serkanin böyle bir gereksiz konu için böyle filimlere gireceğini düşünmüyorum yapmaz, Her sene olan bir oylama 1. 2. vs bunlar eğlence amaçlı olan oylamalar, madem hak hukuktan bahsediyorsunuz o zaman bu oylamada Tüm İF Yönetimine sormak lazım, Bu oylamalar kime göre neye göre yapıldı yada kısacası Türk İRC için oylamada ismi geçen bazı şahıslar ne yaptı demek lazım? bu konuyu bu kadar uzatmanın veya budalanmanin bir anlamı olmaz, varsa çamur temizlenir, yoksada guler uzaktan izlenir.
| Kardesim ne forum ne anket ne de irc mirc umrumda degil, senelerdir girmiyordum. Ancak girmeye basladigim bu son 2 aydan beri acip baksinlar, bu cocuk her konu basligi altinda benimle alakali sacma sapan yorumlar yapmaya devam etti. Madem bu kadar icerledigi, kursagina oturan bir meselesi var gelsin benimle bire bir cozsun delikanli adam boyle yapar, klavyeden delikanliliktan bahsetmekle delikanli olunmuyor. |
| |