Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Aralık 2018, 21:30   #44
Chelt
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yılın IF Editör'ü (2018)

Melodram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aa aynı ben, enler muhabbeti olduğundan beri hep bu kategoride birinciliği göğüsledim ama takla atmaktan öteye gidemedi...
Sayın IF yönetimi, bence aynı kategoride üst üste birincilik kazanan üyelere para ödülü verilsin, büyük bir aydınlanma yaşadım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde, yarısı onundur.
(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyler bunu bi düşünün)

Düşünüyorum. Öyleyse varım.

HerakLes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] size diyoruz.

Söyle canım ne diyorsun. Hintli arkadaşlarla çay da içemeyeceğiz. Mekanı kapatmışlar.

NucLeaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla ben oyumu HerakLes'ten yana kullandığım için aradan sıyrılıyorum Chelt düşünsün...

Aslına bakarsan her iki arkadaşımızda hakediyor. Bu durumda her iki kişiye de oy veremeyeceğim için ortaya karışık diyip bırakıyorum. Kaçıyoree...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver