Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Aralık 2018, 16:17   #39
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yılın IF Editör'ü (2018)

HerakLes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
iki yıldır üst üste bu listede adımı görmek sevinçten delirtiyo beni. bu yıl da, listeyi gördüğümde başlıyorum çığlık çığlığa koşmaya evin içinde, salona fırlıyorum, koltuktan koltuğa sıçrıyorum, taklalar atıyorum, allahım ne biçim seviniyorum, tek başıma timsah yürüyüşü yapıyorum, üstümü çıkarıp tribünlere fırlatıyorum, kendimi her yerimden öpüyorum. Ama hakediyor muyum liderliği. Kesinlikle hayır. Hakeden isme oyum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana. para ödülü varsa kırışırız.

Aa aynı ben, enler muhabbeti olduğundan beri hep bu kategoride birinciliği göğüsledim ama takla atmaktan öteye gidemedi...
Sayın IF yönetimi, bence aynı kategoride üst üste birincilik kazanan üyelere para ödülü verilsin, büyük bir aydınlanma yaşadım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde, yarısı onundur.
(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyler bunu bi düşünün)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver