Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2018, 02:03   #18
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF PUBG Oyuncuları

Melodram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok artık, başka bir şey düşünsem herhalde bu kadar denk gelemezdi.
Tabii ki ailenizin biriciği, minnoş lideri de bir PUBG oyuncusu. Ahah
Minnoş ruhumun meğer adam doğramaya, deşmeye ve leşe ihtiyacı varmış.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile yeni düştük bu batağa, hayırlı olsun demeye bekleriz. Mobil oynuyoruz şu an, bilgisayarla falan uğraşamayız herhalde.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] keşke oynasan seninle çok eğlenirdik, ben bugün kendi takımımı birbirine düşürdüm, olacak iş değil.

Sen zaten beni böyle bişeye çekip tüm hıncını orada alma peşindesin ama ben çocuk oyunlarını sevmiyorum büyük te konuşmak istemem benim oyun sevme tarzım " crysis " bana böyle gelll mellloşşşşşşşşşş

CtrL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlatma olayını bence @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha iyi yapar.
Bence hemen indirmelisin abi, IF klanı kurma zamanı gelmiş. : )

O zaten ben olsam diye bekliyor nickim bu desem bana savaş açacak durumda IF klanı olabilir

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver