Merhaba,
Hakkımda yorum yapan arkadaşların haklılık payları var, ama tamamen doğru denemez.
Son dönemlerde IF'te, evet, aktif olamıyorum.
Ama bu, arkaplanda desteklerimi TAMAMEN kestiğim anlamına gelmiyor.
Ben yaptığım şeyleri paylaşsam da paylaşmasam da, zaten yaptığım çalışmaları hala geliştiriyorum (gerek olduğu sürece),
Bunlara ircd olarak en güzel örnekler; geveze.org (ircd kısmında geliştirme ve yapılan hataları HER SEFERİNDE düzeltmek), trsohbet.com (altyapının tamamı), zurna.net (altyapının büyük bir bölümü), sohbet.net ircd, soyle.net ircd olarak...
Belirttiğim sunucularda, yorumlarda belirtilen tarih aralıklarında DA yaptığım bir çok YARDIM mevcut.
Fakat son dönemlerde (bilhassa son 3 ~ 4 senedir) biraz hayat mücadelesi, ve üzerinde çalıştığım ciddi bir altyapı projem var. Zaten Shaka nickli arkadaşımız da belirtmiş bir kaç çalışmamı. (Şu an bu altyapıya değinmeyeceğim, değinirsem, 3 ~ 5 sayfalık yazı çıkar ortaya)
Bir şekilde (el altından) yaptığım BAZI yeni çalışmalar zaten dağıtılıyor, kullanılıyor. Alanen paylaşmama sebeplerimin başında ise, "haksız kazanç", "kralcılık oynamak"
vb. şeyler geliyor.
Bu listeye konulmalı mıyım?
* MANTIKEN BAKACAK OLURSAK, Eğer burdaki "2018'in en iyi IF Coderı" seçiliyorsa, bu listede "olmamam" lazım.
* Forum içerisinde kayıtlı olup, yardım alan arkadaşlar hala var ise arkaplanda benden (her konuda olmasa da), veya herhangi bir teknik konuda hata alıp (Ircd/İşletimSistemi/Web[evet web]/VBForum(evet, 1 defa)/vs.vs.) bu listede olabilirim.
- Bana soruyorsanız; IF'te çok aktif olamadığım için, bu listede olmayabilirim.
Bunun kararını moderatör arkadaşlar, yukarıdaki açıklama doğrultusunda verebilirler (yeniden).
(Tartışmak veya tartışma çıkartmak için yazmadım, sadece, "sonuç odaklı" arkadaşlar gördüm, "sebep" ve "belirtilen dönemdeki varolanlar" da önemlidir)
iyi Çalışmalar...