Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Aralık 2018, 23:29   #34
M
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yılın IF mIRC Coder'ı (2018)

miZah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aslında yıllardır girmeyenlerden değil, 2018 yılı içerisinde aktif,paylaşımcı,yardımcı v.b kişileri oylamak için açılıyor anketler. Listede isimleri unutulmuş kişiler olabilir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdaki mesajda belirttim ama yinede belirtelim eksiklikler veya ismi unutulmuş birileri varsa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya diğer arkadaşlara belirtirseniz iyi olur.

Daha öncede yazdım yine yazıyorum bakın duyurular bölümünde ki açıklamayı okuyun öncelikle lütfen. Liste bu şekilde hazırlanmış olabilir. Doğrudur hatalıdır bunu konu altından tartışmanın manası yok. Listede olmaması gereken varsa yada listede ismi yazılmayan varsa ilgili arkadaşa veya diğer arkadaşlara mesaj atın ilgilenirler. Konu başlığının nesini anlamadınız? 2018 yılı diyor. IRC nin en iyi coderleri demiyor. Gerçekten bu anket sıkıntılı ise arkadaşlar anketi komple kaldırsın sadece isim yazın. Bu şekilde de olabilir. Fakat her sene bir bahane bulup yönetime laf sokma derdine düşmesin kimse. Ayıptır ya ödül yok birşey yok. Bu anketler 2014 den beri tamamen eğlence amaçlı yapılıyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver