Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Aralık 2018, 21:02   #26
Set
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yılın IF mIRC Coder'ı (2018)

DarkLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi bot yazarı kodlayıcısı desek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olabilir de ben son 5 yıldır @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir tane Mirc parça kodu yada kodladığı bir mirci görmedim haaa socket botlar da mirc üstüne yamanır derseniz o zaman iş değişir Ayrıca bir çok kişi hatta 2 kişiden 1 kişi hala mircalem profesyonel kullanıyor CesurYüreK Reis-i de unutmamak lazım bot kodlayıp kodları saklayanı değil yazıp alın yararlı bir kod kullanın diyeni şeçmeli

Unreal ile uğraşanların listede olduğu bir yerde mirc codlayamiyan biri olarak listede bulunmak gerçekten haklisin mirc codlama ile uğraşmıyorum bilmediğimden degil sevmediğimden botlar daha eğlenceli geliyor

Zaten listede bulunmak istemiyorum gerekli yerlere gerekli şeyleri yazdim isteyen istediği ankette birinci olabilir ben böyle şeylere girmek istemedim hiç halende istemiyorum oda ayrı bir konu , suan aktif bir kişi varsa pckopat nickli arkadaş bu senenin en yardim eden arkadaşı bence listede olması gerekiyor tabi senelerdir değişmeyen birşey coder takı alan herkesi yazılıyor daha çok senenin yardim yapan kişisi olarak buna biraz ayar geçilmesi gerek artık , Hayırlı IF'ler

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver