Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2018, 18:36   #47
Ares
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : Ares

RisK4848 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ares Abim Hemşerim Senden Sonrada Bir Milaslı Olarak İrcd yi Devam ettirmekten GURUR Duyuyorum

Başarılar Abim..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Allah kalbine gore versin kardesim, dedigim gibi Web alaninda kendini gelistirmeyi asla birakma.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:36 -->-> Daha önceki mesaj 18:32 --

EsiLa Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel röportaj olmuş. keyifle okudum anlatmaya gerek yok zaten Kaanı uzun yıllardır tanıyorum múkemmel birisidir. tekrar Ìrc'e geri dõnmesi beni mutlu etti yeri bende bir başkadır kendiside biliyor bunu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cim emegine yüreğine sağlık canım

dip not ; ìşde ben buna röportaj derim.

Ceyda dusuncelerin icin tesekkur ederim. Seni tanidigimda bir Lise ogrencisiydin, simdi masallah Ogretmen oldun.
Basarili ve iyi insanlar yetistirmen dilegiyle, hersey gonlunce olsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet