Cevap: 'Bir adam en çok sevgilisini, en iyi ailesini, en uzun da annesini sever' sözüne katılıyor musunuz?
Hayır katılmıyorum
Çünkü; Evet sevmek sevilmek ailevi duygu ve bağımlılk önemlidir.Lakin bunları barındıran bazı kavramlar kişilere ve yaşantılara göre değişkenlik gösteriyor.Bugün birine aşık tutkuyla bağlı bir adam yarın bir başkasına aynı duygu ve hissiyatla yaklaşabiliyor ki bu doğru bir tutum değil,bu yüzden tamamen güven sağlanamıyor.Unutmayalım ki insanlar değişen ve dönüşen varlıklardır.Bir erkek için jarısına aşıktır ama yaşadıkları ya da sağlıksız yürüyen evlilikleri iletişimsizlikleri adamı sadece bir baba figürüyle kızı ya da oğluna yönlendirebilir bütün sevgisini sevdigi kadindan alabilir.Keza bir erkeğin annesi için de gecerli annesi ilk sırada iken en uzun en çok sevdigi o iken yerini başkaları da alabilir bu çok değişken bir durum sadece yaşayarak öğrenilir diye düşünüyorum.
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|