|
Sır Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Chat.com.tr cıddı aanlamda arkadaslıklarımız cok kuvvetlıydı barız ve net ve muthıs bır ortam sıteydı o zamanda radyo founderı sorumlusu olarak muthıs bır arkadas ortamı vardı dıye bılırım .. sagladı saglamdık
Ben Yine altını ustunu cıze cıze belırtıyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]kan osman abi cok baska adamdır .
dıger o ortamda bu ortam ıcerısınde bulunan eskı dostlarda yıne oyle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senı gorugume sevındım
chat com tr bam baska bır ortam barındırıyordu dostluk samımıyet .. suan su sanıye or tam toplandın hıc dusunmem ( : aklıma yer edınmıs en saglam yerdı .. ve o ortamda tanıdıgımız dostlarımızda cok ayrıydı.. yuregıden glen paylasımın ıcın tskler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sımdı net ortamıdna egoları bılmem nelerı tavan yapmıs ınsanları karsımıza ala bılıyoruz acı yanıda bu .. ama ben o zamankı tanıdıgım arkadaslardayım saygılar ..
|
Hepimiz illaki eskiye ozlem duyuyoruz. Sagolasin, eksik olma.