Cevap: Erkekleri Nasıl Tanıyabilirsiniz
| ilyada Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sevgi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )))))
yalniz bu issiz adam halleri kadinlari etkilemiyor pek
sevgiye sefkate ac klise erkek tripleri filan, bunlar gecen yuzyilda kaldi
gunumuz kadini emin olun ne istedigini ve ne istemedigini cok iyi biliyor
yeterki toplum olarak baskilamayin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ayrica arkadasi hic tanimam nasil benzerlik kurabildiniz bilemiyorum
| senin açıkca ne istediğini sanırım ben harici tüm forum öğrenmiş oldu seeeennnn bayyyaaaa zekisinnnnnnn Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. böyle konularda gezeceğine forumda bir sörf yap ki kimin kim olduğunu da öğrenmiş olursun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| Aperson Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
1. kız değilim köküne kadar elhamdülillah.
2. bira konusunda haklısın bu aralar vodkaya sardım göbek yapmasın diye.
3. sevgi dışında isteyebileceğim çok şey var. ( yanlış yöne çekme )
4. kadınına soracaksın ne istediğini mutlaka söyleyecektir ne istediğini ( sormasını bilene ).
5. bende tanımıyorum tek ters bi benzerlik var gibi o çok okuyor gibi, bende çok geziyor gibiyim..
bitti Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |