Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias snickler return $me Alper pckopat
on 1:Text:*:#: {
var %snck = 1
while %snck <= $token($snickler,0,32) {
if $istok($remove($strip($1-),:,$chr(44),$chr(46),;),$token($snickler,%snck,32),32) {
echo -atm 9,1 *** 4 $+ $chan 8 kanalında 14 $+ $nick 8 sana sesleniyor: 14 < $+ $nick $+ >7 $strip($1-) | flash -w Çağrı Var | return
}
inc %snck
}
}
alias snickler return
$me Alper pckopat
Yukarda $me sabit kalsın gerisini istediğin şekilde ekleme yapabilirsin boşluk bırakarak. $me nickini temsil eder.
mesela Alperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yazsa tepki vermez Alperen yazsa yine tepki vermez ama Alper yazsa veya Alper, Alper: Alper; Alper. gibi ifadeleri algılar.
Belki daha kısa şekilde yapılabilir pratik olması açısından bu şekilde yaptım. Bunu dialog haline getirip scripte kullanılabilir hale getirmeyi düşünüyorum.
Edit: Ek bir istek varmış onu fark etmedim düzenleyip güncellerim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:24 -->-> Daha önceki mesaj 02:06 --
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias snickler return $me Alper pckopat
alias snickler2 return pC`kOpAt
on 1:Text:*:#: {
if (%snickler2 == on) && $istok($snickler2,$nick,32) { echo -atm 9,1 *** 4 $+ $chan 8 kanalında 14 $+ $nick 8 sana sesleniyor: 14 < $+ $nick $+ >7 $strip($1-) | flash -w Çağrı Var }
if (%snickler2 == off) {
var %snck = 1
while %snck <= $token($snickler,0,32) {
if $istok($remove($strip($1-),:,$chr(44),$chr(46),;),$token($snickler,%snck,32),32) {
echo -atm 9,1 *** 4 $+ $chan 8 kanalında 14 $+ $nick 8 sana sesleniyor: 14 < $+ $nick $+ >7 $strip($1-) | flash -w Çağrı Var | return
}
inc %snck
}
}
}
alias snickler return
$me Alper pckopat
alias snickler2 return
pC`kOpAt Yukarda $me sabit kalsın gerisini istediğin şekilde ekleme yapabilirsin boşluk bırakarak. $me nickini temsil eder.
mesela Alperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yazsa tepki vermez Alperen yazsa yine tepki vermez ama Alper yazsa veya Alper, Alper: Alper; Alper. gibi ifadeleri algılar.
/set %snickler2 on yaparsan
alias snickler2 return
pC`kOpAt
belirlediğin nicklerin seslendiğini görürsün.
/set %snickler2 off yaparsan
alias snickler return
$me Alper pckopat
belirlediğin kelimeler cümle içinde geçerse görürsün. Belki daha kısa şekilde yapılabilir pratik olması açısından bu şekilde yaptım. Bunu dialog haline getirip scripte kullanılabilir hale getirmeyi düşünüyorum.
Eksiklik olabilir sorun yaşarsanız konu altında bilgi verirseniz yardımcı olurum.
Edit2: Güncellendi.