Öncelik olarak bu röportajı yapan @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımıza teşekkür ederim.@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile daha önceden yapılması gereken röportaj bu zamana kısmet olmuş.Aresin İRCD hakkında düşüncelerinin tamamen doğru olduğu şüphesiz ki her İRCD kullanıcısı olan kişilerce doğru kabul edilir.İRCD ne kadar kimine göre eski bir popülariteye sahip olmadığını düşünen arkadaşlarımız olsada eski kullanıcı olan kişilerce bu asla kabul görmez.En azından ben öyle düşüyorum.Çünkü; zamanın sosyal ağları yok iken bizim zamanımız da eğlence, bilgi, sosyal etkileşim, İRCD kullanıcıları için bir araç görevindeydi.Ares'in dediği gibi alışkanlıklarımızdan vaz geçmek çok zor.Kaldi ki belki de bu alışkanlığı bırakmak istememisimizdendir.Üzülerek söyleyeceğim şu ki; eskiden İRCD ticaret merkezi değilde bir dostluk, kardeşlik, yardımlaşma, dayanisma merkezi konumundaydı.Bir diğer hususta Kaan'ın dediği gibi web konusunda bilgi sahibi olunmadan, İRCD konusunda bilgi sahibi olunmadan, yenilikçilik için çalışmalar surdurmeyen, düz kafa mantığı ile hareket eden yeni açılan sunucuların sayisi bir hayli kabarık diyebilirim.Ancak bunlar eksik olduğu taktirde istenilen başarı asla elde edilemez.Çark ancak kendi etrafında doner.Oda nereye kadar donebildiyse.Aslinda çok şey denilebilir bu konuda ama özetlemek daha mantıklı diye düşünüyorum.@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e başarılar diler eski dostlarin toplanıp bu oluşum için yapılan ve yapılacak olan çalışmalar arasında birlikte olmaktan mutluluk duyar, kendisine başarılarının devamını dilerim.