Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Kasım 2018, 10:59   #2
BehroozWolf
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: InspIRCd-2.0 ve Xtheme-8.0.2

Req2uest Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
merhabalar başlıkta bellirtiğim gibi InspIRCD ve Xtheme servisleri bir çok uğraştan sonra başarılı bir şekilde kurmayı başardım. öncelikle bu konudaki düşüncelerinizi ve değerli fikirlerinizi bekliyorum. çok fazla turkçe döküman bulamasamda bulduklarımdan faydalanmaya çalişiyorum. son olarak bilgisi olan arkadaşlardan Xtheme [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakkındaki düşüncelerini bekliyorum. Teşekkür ederim.

Merhaba,

inspIRCd moduler bir ircd'dir. C++ ile yazılmıştır ve en ince ayrıntılarına kadar .conf dosyaları üzerinden yapılabilmektedir. UnrealIRCd tarafından $ ile yazılan/satılan bir çok mödül inspircd tarafından ücretsiz olarak sunulmaktadır. irc.websohbet.com sunucusunda aktif olarak kullanıyorum 2 yıldır her türlü konuda bir sorun olduğunda gerek forum üzerinden gerekse irc üzerinden yardımcı olmaya çalışırım. Tam olarak inspircd ile öğrenmek istediğin nedir sorarsan ona göre cevap verebilirim.

Xtheme servislere gelecek olursak, kurup denemiştim zamanında. Atheme servisleri üzerinden(fork) geliştirilen bir servis türüdür. Gayet başarılıdır. SWI panelini keza öyle.

Ama gene şu konuya geleceğim, tam olarak bilmek istediklerini söylersen daha detaylı cevap verebilirim. Yoksa şuan söyliyeceklerim genel kalıplar olacaktır.

"Yenilik, değişiklik ve güncellik iyidir."

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet