Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2018, 16:09   #4318
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Maya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yuh @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya flood kralicesi resmen kac gundur konusmuyorsun sen ??? nasil bir yokluktan geldin sen kuzu redbul bile utanir sende ki su enerjiyi gorse....

Maya bi kıskanmasana git şurdan bakayım dkkdkdkdkd bu muhteşem konuşma isteğimi şuraya döküyorken enerjimi emmeeeee ;ddd
juju Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aslında yazmayacaktım da; dedim Bob Amca şuraya bir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çizmişse-ki Bob Amcayı hep çok sevmişimdir- ve maşallah 98 konuda etiketlemişse yazmazsam olmaz. Sence de mükemmel iyi biri değil miyim?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoşgeldin minik! Benim gibi yazmaktan ve okumaktan muhteşör keyif alan birini malesef hoş olmayan tavırlarla buradan hafif soğuttular. Çok uzun süreceğini sanmıyorum ama olsun. O yüzden sizleri çok sevdiğimi belirterek yarım kalan dilekçeme dönme zorunluluğum nedeniyle terk ediyorum! Ben sizi bulurum merak etmeyin!

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]<3

Seni bu hale getirenler utansın be juju onları esefle kınıyorum :/

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver