Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2018, 10:15   #15
juju
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Böyle bugün herkes güzel Atam'ın resimlerini, anlamlı sözlerini paylaşıyor. Hiçbir şey yapmamaktan yeğdir tabi, ama bir gün önce ya da bir gün sonra onun fikirlerinden, görüşlerinden çok uzakta davrananların, tam da bugün saygıyla anıyoruz demesi benim için göz boyamadan farkı yok. Önemli olan o resmini paylaşmak değil, fikirlerini benimsemek, önemli olan sözlerini yazmak değil o sözleri uygulamak.
Atamızı sevmeyen, yerden yere vuran, kendi çevresi içerisinde arkasından küfürler savurup, toplum içerisinde linç edilirim korkusuyla alkış tutan yok mu? Atamı Cumhuriyetçi elitistler diye millete yutturmaya çalışacak kadar yobazlığı içinde boğulan yok mu? Sınıflardan fotoğrafını kaldırmak için ağlayan yok mu? Bizim Tek Adam Atamızı değiştirip farklı Tek Adam'lar oluşturmaya çalışan yok mu? Onun başarısını görmezden gelip, kazandığı saygıyı yok etmek için ayyaş diyecek kadar şaşıran yok mu? Ona olan sevgiyi kıskanan ve o sevgiyi yok etmek için nereden vuracağını bilmeyen bir güruh yok mu? Umutları var da boş umut. Elbette başarılı olamayacaklar. Atam boşa dememiş geldikleri gibi giderler diye.
Evet Atamızı saygıyla anıyoruz da ben çok seviyorum ya. Vallahi de billahi de çok seviyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver