Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2018, 15:12   #31
OxiGeN
~ Sohbet.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF Özel-SohbetNet Sahibi "OxiGeN" Röportaj

Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beyefendi 33 yaşında, 1997 yılında yani 11-12 yaşında dalnete başlamış. çok erken yaşta düşmüş kötü yollara, ayıp olmasa üniversiteler arasında kullanılan akademik network ağı bitnet ile bu işe başladım diyecekler.

Normalde bu tarz şeylere cevap vermem Ama bu yorumunuza cevap vermek istedim. Açıkcası kötü yol diye adlandırdığınız o zamanın dönemindeki insanları tanımadığınız çok belli... O zamanda sohbet eden arkadaşlarımız ve hatta abilerimiz demeliyim. Şu andaki irc ye girip kız düşürmekten ziyade gerçek sohbet ve geyik muhabbeti yaparlardı. Bunu da şimdiki durumla kıyaslamanız çok yanlış bir düşünce bana göre. O zaman dan bu zamana geçen değişen o kadar çok şey var ki tabiri caizse bir laf vardır "Anlatılmaz yaşanır" diye işte bu aynen öyle bir durum. 1997 senesinin başlarında başlamış olmama inandırmak gibi bir niyetim yok, Burada benim kadar eski olan hatta benden de önce başlamış olan benim yaşımda benden büyük kişilerde var En azından o zamanlardan kalan biriside gelip buraya bir yorum yazar... DAlnet zamanındaaki ATMACA (Yavuz Abi) kalamaki (Mesut Abi) NeyZeN (Kadir Abi) Roywedas (Uğur) Scopatore1 (Göksel) noquery (Gözde Abla) singleman (erhan) gowen (güven) Aksamci bence bu yorumu tanımadığınız insanlara yöneltmemek en doğrusu araştırma yapmadan böyle bir eleştiride bulunmak doğru değildir. Eleştiriye her zaman açık bir insanım ama eleştiri yapmadan önce bir şeyin hatalı olması yada gidişatı ile ilgili olması gerekir. Yinede yorumun için teşekkürler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver