Cevap: IF Özel-SohbetNet Sahibi "OxiGeN" Röportaj
| IrCbaStarD Nickli Üyeden Alıntı
|
Birde yeniden açılmasını istediğiniz server'a girermiydin şuanda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunu merak ettim. Orada user olarak takılırmıydın. Eskinin tadı bence eskide güzeldi zamanı yaşamanın zevki daha hoş. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sercan Benim bu konuda bir sorunum olmaz bugün açılsa yine girer user olarak nickimi kayıt eder orada dururum.
BNC bile olsa orada nickimi koyar tutarım. örneği DALnet serverinde mevcut OxiGeN nicki orada BNC olarak duruyor. Bunu sadece DALnet olarak değil örnek vericek olursam Sohbet.Net in bir dönem yine başındayken yani almadan önce @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ersan abi ile birbirimizin sunucularına user olarak girip muhabbet sohbet geyik yapmışlığımız da vardır. Eskiler her zaman güzeldi herkesin tekrar geri gelmesi elbette mümkün değil. Şu anda bile eski arkadaşlarımın birinin inşaat birinin otelcilik birinin başka v.s. işlerle uğraştığını v.s. duyuyorum ve hatta bazıları ile de hala irtibat halindeyim. Önemli olanda bunun devam edebilmesi ama röportajda da bahsettiğim gibi 2003 den sonra işler bozuldu ama şu anda görüştüğüm kişilerin arasında o dönemden sonrasında da olanlar var öncesinde olanlarda var 1998 - 2001 yılından kalan hala görüştüğüm kişiler var. |