29 Ekim 2018, 00:20
|
#19 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF Özel-SohbetNet Sahibi "OxiGeN" Röportaj
Öncelikle zaman ayırmışsınız, uğraşmışsınız emeğinize sağlık. İlk kez olmasından dolayı tabii ki eksiklikler ve fazlalıklar olmuş olabilir, fazla kısmı bence süresi. 15-20 dakika civarında tutulursa daha çok izleyene ulaşabilirsiniz, en azından merakı olanlar acaba şu konuyu konuştular mı diye beklerken yorulmaz. Bir önerimde sorulan soruların dakikasının açıklamalar kısmına yazılması olabilir, ben hepsini değil de atıyorum Zurna.net'i merak etmişimdir, sorularda o kısma gelip orayı izlemek isterim gibi gibi. Bir de kamerayı sabit bir yere koyarsanız harika olur. Bunların hepsi bu olayın devamlılığı için ve vakti daha verimli değerlendirebilmek için öneriler ya da eleştirilerdir, kötü niyet yoktur.
Hemen bir sunucu açıp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'un konuğu olalım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. 97'de ben Işık'la ılık süt içip, Ali'yle ata bakıyordum ama Mirctr.org'dan sonrasıyla ilgili isyan edebilirim.
Umarım bunların devamında sunucu sahiplerini bir arada göreceğimiz videolar gelir, başarılarınızın devamını diler, bir dönemi Sohbet.net'in felsefe, metal ve rock kanalında geçirmiş biri olarak da eski günleri yakalamanızı temenni ederim.
Teşekkürler. İlklerin ve enlerin forumuna kalp.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |