Arkadaşlar çok güzel düşünülmüş bir proje olmuş, elinize emeğinize sağlık diyelim öncelikle, röportaj dan çok biraz söyleşi tarzında olmuş. Geliştirilebilir bir olgu olduğunu düşünüyorum.
Eleştiri kısmına geçelim;
Röportaj yapan @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] söyleşi tarzında geliştiği için konu, biraz fazla konuşmuş.
Röportaj süresi çok uzun.
Röportaj yapılmadan önce sorular hazırlanmalı ve kullanıcı soruları önceden alınmış ve bu doğrultuda sorularda sorulmalı.
Süre uzun olmasına rağmen çok verimli röportaj olmamış, biraz kendini tekrar eden konuşmalar vardı.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biraz kaçamak cevaplar verdi, konumu itibariyle normal karşılıyorum, daha net olabilirdi.
Kafama takılanlar;
Sunucu user sayısı 1300-1500 denildi, Sky-Dancer'a ait botları çıkınca gerçek sayıyı görebiliriz, bu botları çıkarmayı düşünüyor mu sayın sunucu sahibi.
Türkiye'nin en iyi domainine sahip olmasına rağmen sunucuda ki düşüş hakkında ne düşünüyorsunuz. Bir zamanlar felsefe ve edebiyat kanalı muhteşem durumda bulunuyordu. O kanalda sürekli takılan birisi olarak, aynı kişiler şuan başka sunuculara dağılmış, özeleştiri yapılması gerekiyordu.
Eksikleri olmasına rağmen çok güzeldi, elinize sağlık @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar diliyorum tekrardan. Sohbet.Net daha iyi yerlerde görmek istiyorum şahsım adına, umarım eleştiriler olumlu şekilde değerlendirilir.