Cevap: IF Özel-SohbetNet Sahibi "OxiGeN" Röportaj
Kamera arkası videosu gayet keyif verici olmuş. Öncelikle 7-8 ay gibi bir süredir sohbet.net için bu projeyi başlatan ve devam ettiren çok değerli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a başarılarının devamını dilerim. Yıllar önce help yönetici/founder olarak büyük ses getirdin. Sonrasında Web projelerinle... Şimdi de youtube dasın..
Başarılara doymuyor musun sen ) bir işte de başarısız ol yahu ) Her projeyi 4 4'lük yapmak zorunda misin ? Nazara geleceksin diye korkuyorum. Başarılarının devamını dilerim canım benim. Birlikte güzel projelere inşallah .
Bu röportajda güzel olmuş. Uzunca biraz film gibi doğrusu Röportajı yapan arkadaşın emeğine, yüreğine sağlık.
Sayın Biricik Help Founderim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lütfen telefonu sessize alınız ))
Emeği geçenlere başarılar diliyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in de sohbet.net için güzel çalışmalar yaptığına şahit oluyoruz. Umarım ilerleyen zamanlarda daha da güzel şeyler olur.
Emeklerinizin boşa çıkmayacağından eminim.
Hepinize başarılar diliyorum tekrardan.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|