Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Ekim 2018, 00:37   #1432
NerqiS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: O`na MektupLar..

NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ŞuanDa iCimin eziLdiqini HissedebiLiyoRum.KaLßimin ParamParÇa oLduqunuda.. oySaki Ne Kadar umutLanmıŞtım ELimi TutaCaqın iCin HiÇ ßırakmayaCaksın SanmıŞtım.

ßiLerekmi yaptın ßiLmiyoRum.KimßiLir ßeLkide amaCın ßeni ßöyLe ÖLdürmek ! Ne de oLsa Küsemem Sana öyLe DeqiLmi ? Canımı Ne Kadar YakarSan Yak senden Vazqecemeceqimi DüŞündüqün iCin ßu UmurSamaz HaLLerin. En ßüyük SiLahinda Seni Görmemi enqeLLemek! iŞte ßunu yaptiqin Zaman yıKıLıyoRum ßiLiyorSun.. iÇten iÇe Yüreqimi öLdürüyorSun.

Hani DeSenKi ßen Seni AsLa SevmeyeCeqim ßenden Umudunu Kes .. yoLun Açik oLsun ßeLki ßu Kadar Zor GeLmeyeCek vazGecmek Senden Ve HayaLLerimden.. Ama Sen ıŞıqı ßir Kapatip ßir AcınCa CiLdiriyoRum !! AnLamiyormuSun Sen SustukCa Daha Cok ßagiriyoR umutLarim.. Sen ßenden GittikCe Daha Cok KaniyoR yaraLarimm..

Ama ArtiK DayaNaCak GüCüm KaLmaDı.. Artik SevgiNi yenmeLiyim. Çünkü ßu aŞka vereCeqim ßir yudum ßiLe GuRuRumm KaLmadı HepSini Senin UqruNa Tükettimm. Peki Sonuç Kendi Yüzüme ßakamaz oLdum .. oySa ßir DamLa Sevqiydi Senden iStediqimm. OLmadi Ve oLmayCak ßi istekti ßendeki..

ELveda Demeden öncede Sunu ßiLmeni iStiyoRum

ßen Seni GerCekten Çok Sevdim :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

GerÇekten SevSen VazGecmezDin DerLer Sana.. Ama iÇindeki Kıyametten kimSenin ama KimSenin Haßeri oLmaz. MeSeLa ; Hergece YorgaNın aLtinda yanakLarıNı deLen qözyaŞından KimSenin Haßeri oLmaz..Rahat Yataqında GöğSüne ßatan KaLp Kırıqından, uyKunu ßöLen KaßuSLardan KimSenin haßeri oLmaz KimSenin Ruhu Duymaz ßunLarı.. VazGeçerSin iŞte Sonunda. SonraLarda Aynı Dua'yı eder DururSun .

~Seni Sevmeyi Allah'ım ßana UnutturSun~ diye

SöyLiyecekLerim ßu Kadar Ey SevgiLi umarım MutLuSundur Şimdi..

hєrkєs kusurlαrı ílє kusursuzun pєşíndє..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver