Madem konu burda ve özelimde @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ten gelen ceza aldığıma ilişkin bir mesaj, ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'dan gelen hakaret dolu bir pm varken buraya yazmam sorun olmaz diye düşündüm. Çünkü bu konu üzerinden ceza aldıysam bu konu üzerinden de yazabilirim diye düşündüm. Konumuz daha doğrusu oyunumuz bir üstteki üyeye hayvan hediye değil mi? Ben de düzgünce bir üstteki üyeye tapir hayvanını hediye ettim. İsterseniz girip arama motoru dostumuza sorabilirsiniz. Ancak ben bundan ceza alırken daha sonra bir alttaki üye, ''lahım faresi sana yakışır diye düşündüm ama o bile senden temizdir.'' şeklinde yazınca ceza alıyor mu merak ediyorum. Umarım yetkililerden biri konunun üstünü örtmek yerine cevap vermeyi yeğler. Oyunun gereğini yerine getirelim; Ben sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e bir civciv hediye etmek isterim.
Edit: araya @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] girdiği için civcivi ona hediye edeceğim.