Cevap: SohbetNet "YouTube Projem" hk.
Sistem güzel,düşünce güzel ama geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Videolara teker teker baktım örnek; en son videoda ki telefon çalmasından dolayı kesilen videonun kaldığı yerden devam etmesi bana göre saçma olmuş, bir iş yapılacaksa en iyi şekilde yapılmalı. 2 dakikalık video çekiliyor zaten tamamen çöp olsa ne olur, tekrar çekilir.
Bu projeyi ilk okuduğumda sadece Sohbet.net için değil de genel IRC Platformu olarak bir youtube kanalı kurulup onun üzerinden gidilmesi daha da güzel ve ilgi çekici olabilir diye düşünmeden edemedim.
Röpartaj desen haftada bir çekilip atılabilir. (Sunucu sahipleri,help founderleri,Radyo founderleri vs.)
Her ay düzenli olarak belli sunucu sahipleri,help founderleri veya yine radyo founderleri ile bir araya gelinip sunucuları hakkında birbirlerine yorum yaptırarak (bunlar çoğaltılabilir) ortaya güzel bir şeyler çıkabilir.
Bahsedilen tatlı rekabet evet ama bunu her sunucuda yapabilecek birilerinin olduğunu düşünmüyorum. O yüzden bunu yapabilecek kişilerin daha büyük (üstte bahsettiğim gibi) bir projeye adım atmalarını daha mantıklı buluyorum.
__________________ NO RESPECT F**K PEACE. |