Kediler aşırı hırçınlıklarıyla olduğu kadar gevşeyip rahatlama konusundaki becerileriyle de ün salmışlardır. Rahatlamak derken kelimenin tam anlamıyla gevşemekten söz ediyoruz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Keşke bahar elini çabuk tutup buraya gelseydi ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Uykuya daldı...taksi mi çağıralım yoksa onu burda mı bırakalım? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yeni manikürüm bir harika! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Muhteşem günbatımını izlemek gibisi yok! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Paket tatillere bayılırım! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eş zamanlı uyku uzun yıllar içinde mükemmel hale getirdiğimiz bir sanattır... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Biraz güneşlenmek için mükemmel bir yer! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kanalı değiştir! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eylül bittiğinde beni uyandır. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uyku zamanı... yarın zorlu bir gevşeme günü bizi bekliyor!. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Günün onuncu şekerlemesine geçmeden önce biraz televizyon izleme zamanı... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Eğer kıskançlık yapacaksan lütfen içinden yap! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İstediğin her neyse bekleyebilir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hey, sen! Biraz yakacak odun getir! Ben meşgulüm! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Burası hoş ve samimi! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Öff...uzun bir gün oldu ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hey...bana bir bira getirir misin? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Arkadaş ne işe yarar? Yorulduğun zaman şilte yerine kullanmaya! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sana söylemiştim, ikinci karpuzu da almalıydık! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]