21 Ekim 2018, 14:25
|
#20543 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: İçinden Geçeni Söyle...
Kendime iyi okuyan bir hoca falan mı bulsam? Geçen gün ruj denerken bir kadın ''dudaklarınız ne güzel'' dedi, niye böyle bir şey dediyse normal dudak işte, ertesi gün uçuk kapladı her yerini-abarttım tamam 2 tane çıktı-. Sonraki gün ''Cildine ne yapıyorsun çok temiz duruyor'' diyen görüşme yaptığım kadından sonra da 3 tane sivilce çıktı. Dün biri ''Ay gözleriniz ne renk bir bakayım kocaman kocaman, farı nasıl sürüyorsunuz böyle'' dedi, şu an gözümde kan toplandı, yarmışım gibi duruyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bakın böyle şeyler üst üste gelince ben çok korkuyorum, lütfen yapmayın. Sanırsın dünya güzeli, Adriana Lima nasıl hayatta kalıyor. ;(
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bebeklerim sizde ''sesin ne güzel'' dediniz, hala sesime bir şey olmadı demek ki diğerleri kem gözlü Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tanıdık kurşun dökücü varsa PM.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |