Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ekim 2018, 14:03   #18
neXus
IF ARGE
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sohbet.Net - Güncel Yönetim Kadrosu [18.10.2018]

Merhabalar;
Şimdi bu konu SohbetNet güncel yönetim kadrosumu ? yoksa sohbetnet silinen yöneticilerimi onu birbirinden ayırmak gerekir.

Sohbetnet güncel yönetim kadrosu ise konu, sıfırdan bi yönetim kurulumuna gidiyor başarılar deriz.

Sohbetnet silinen yöneticileri ise konu, bu bence çok geç alınmış bir karar idi Sohbetnet adına. Bazen yönetime yeni bir heyecan getirmek için ufak tefek dokunuşlar yapılır, biz bunu mIRCTurk de çok yaptık, hatta bazı zamanlarda mIRCTurk ü kapadık diye duyuru yapıp 3 4 gün kapalı tuttuğumuz bile olmuştu, Sonuç ise özverili yönetim daha ortamı özlemiş kullanıcı olarak geri dönüyordu. Yani sunucuya + sı büyük oluyordu.
Bu yapılan hamlenin SohbetNet adına daha yararlı olacağı kanısındayım. İlerleyen günlerde neler olacağını neler yaşanacağını herkes görür zaten.

Bunun dışında konunun açılma amacı sanki sohbetnet tüm yönetimi sildi hadi hemen koşalım çamur atalıma dönüyor gibi geldi bana. Yorumlara bakıyorum silinen tüm yönetimi zan altında bırakacak sözler söylenmiş, bazı sözleri söylerken nereye gittiğini düşünmek gerekir, o yönetimde önceden kimler vardı bilmiyosanız analiz edip öğrenmek ona göre yorum yapmak gerekirki, yorumunuz sözünüz herkes tarafından saygı görsün ve saygıdeğer insanlar haline gelin. Şahsım adına konuşmak gerekirse, SohbetNet yönetiminde bende vardım, silinen yetkililer arasında bende varım, şimdi burda IRC de 20. yılım benim, her girdiğim varolduğum sunucuya yeni projeler yeni haraketler getirmişim ve adaletli durmuşumdur, aksini iddia edecek olan yazabilir.
Şimdi buna göre burda asil olmayanmı benim ? özel okuyanmı benim ? sapık olanmı benim ? veya domaini çöp edenmi benim ?
Başta dediğim gibi, bir yorum yaparken nereye gideceğini düşünmek gerekir, şimdi bunları neden sen üzerine alıyosun diyen olabilir, haklıda olabilir ama farzedinki bu sözlerimi o yönetimden silinen 20 tane arkadaşım hepsi tek tek söyledi.
Şimdi hangi birisine cevap vereceksiniz ?

Ayrıca burda tüm yönetim zan altında bırakılırken hiç sesini çıkarmayan/ müdahele etmeyen ama lafa gelince canımsın arkadaşımsın dostumsun diyenlerede teşekkür ediyorum, demekki dostluk canlık arkadaşlık sırf menfaat içinmiş ve işi görülünceye kadarmış diyorum, zira şahsımıza yapılan bu saygısızlığa göz yumulmasının başka bir açıklaması yok.

SohbetNet yönetim konusundaki detaylı açıklamayı SohbetNet youtube kanalından çekeceğim bir video ile yayınlayacağım.
Buraya ikinci bir yazım olmayacak, bunuda sırf arkadaşlarımın hakkı için yazma gereği duydum.
Okuma zahmetini gösteren herkese teşekkür ederim, hatamız yalnış sözümüz oldu ise affola...
iyi kalın..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver