Cevap: Sohbet.Net - Güncel Yönetim Kadrosu [18.10.2018]
uzun yıllardır bu sunucudayım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nin de dediği gibi özel okuma gibi bir duruma ne tanık oldum nede duydum.
Böyle bir şeye de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in müsade edeceğine ihtimal dahi vermiyorum.
Yönetimde çok değerli kişiler vardı, güzel bir gelişme ve yenilenme elbette iyi gelecektir. Silinen ya da kalan kişiler için , kişilik özelliklerine göre yönetimin değerlendirilmesini doğru bulmuyorum.
Sonuçta iyi veya kötü herkes bir şeyler için emek veriyor. Çaba gösteriyor. Sapık vs gibi iddiasız suçlamalar için de gerekli kanıtlar eşliğinde ilgili bölümde tartışılabilir, konuyu amacı dışına çıkarmayalım lütfen.
Sohbet.Net gelişmelerinin daha da güzel olacağını umuyorum. Tekrardan başarılar.
Konu ile alakasız/aşağılayıcı/gereksiz polemiklere sebebiyet verebilecek mesajlarınız silinecektir.
Bilginize.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|