Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ekim 2018, 22:31   #1807
juju
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Kendisini nereden tanığımı bir türlü hatırlayamadım. Ama hafızamda bulunuyor. Belki de forumdandır. Tanrım hafızam eskisi kadar güçlü değil sanırım.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bak arkadaşımızda eminim. Net tanımıyorum. Hellö!

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Miniko! Bir insan bu kadar şeker ve iyi niyetli nasıl olur bilemiyorum. Hala çözmeye çalışıyorum. Çözünce size bilgi vereceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Ayrıca çok tatlı!Kalp

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forumda biraz da olsa tanıdığım efendi insanlardan. Kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyor. Umarım her şey dilediği gibi olur. Çok duygusal yazdım.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yine bir tanımadığım üye. Hello diyor kendisine sevgi ve saygılarımı yolluyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ya bebeğim nasıl tatlı, nasıl güzel, nasıl akıllı, nasıl doğru. Bu aralar sürekli birbirimizi övsek bile bunu haketmediğimizi iddia edecek birinin çıkacağını sanmıyorum. Gerçi çıksa ne olur. Mükemmelleri anca başka mükemmeller anlar. Çok seviyorum. Kalp.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Sen beni tekmeneeee saaağğğtttııın.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- Ya vernikli sehbamızda serçe parmak dövüştürdüğümün güzeli. Kaç yıl oldu bilmiyorum. Az çekmedi beni. Kaoslarımı. Olaylarımı. Ağzı bozuktur da ponçiktir kalbi. Şimdi gelip gene değişik değişik konuşma diyebilir.Çok seviyorum. Kalp.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum sanırım, ya da tanıyorum ama hatırlamıyorum. Olsun. Hello. Kalp.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Az mı dedikodu yaptık! Saneeem koşş nolmuş duydun mu? diyemiyorum bayadır. Bu bize üzer mi? Asla. Çünkü yine duyarsam yine giderim. Kalp.

Ne uğraştım be! Başlayınca da bitiresim geldi. En çok uğraştığım mesaj olarak seçiyorum. Lanet gelmesin böyle mesaja. Bit artık bit!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver