Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ekim 2018, 23:05   #20463
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçinden Geçeni Söyle...

miZah Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o konuda mesajların hepsinin silinmesini mesajları report ederek ben rica ettim. Mesajların silinmesini rica etmemin sebebi de kimsenin birbirine daha fazla laf sokmaması, tartışma yaratmaması, yöneticilerinde (kim olursa olsun) üyelerle tartışma içerisine girmemesini istediğim içindir. Asla da kimseye karşı art niyet yok. Tamamen konunun amacından sapmaması için yapılması gereken bir işlem.

Mesajların silinmesi illa ki gerekir ama benim yaptığım yorumda hakaret yoktu, o üyeyle benim aramda bir espriydi, zaten hep öyle konuşuyorduk. Smod arkadaş benim yorumuma istinaden aynısını bana yapıyor, onunki normal sayılıyor sonrasında kendisinin yaydığı enerjiyle ilgili yorum yapıldığında olayı büyütüp istediği gibi hakaret edebiliyor.
Evet mesajlar silinmeli ama kime yetki verildiği, ne şekilde kullandığı da gözden geçirilmeli. Herkes burada belli bir saygı çerçevesinde fikrini beyan ediyorken, bir yetkilinin işi hakarete bağlaması ve buranın ağasıymış gibi ''canım yaa'' tarzı cümleler kurması hiç hoş değil.
Yönetimi bilerek etiketledim, artniyetiniz olduğunu düşündüğümden değil, böyle şeylere göz yumulmaması gerektiğini düşündüğümden.
Egomla değil ''kişisel yorumlarımla'' buradayım, öyle de olmaya devam edecek.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver