09 Ekim 2018, 21:56
|
#1806 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Çooo..ok eskilerdendir, yediğimiz içtiğimiz olmasa da postumuz like'ımız ayrı gitmezdi bir dönem. Zurna'ya selam olsun. :p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yeni galiba ya da eski ama çok girmiyor, her halükarda hoş gelmiş, bakalım ne kadar baş belası :p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bilemiyorum hiç, yeniyse o da hoş gelmiş.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Efsoların kurucu başkanı, İzmir'in tatlışı, öperim şekerim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Merhaba Tuncay bey? Grafikerlerin şahı mı desem ne desem bilemedim, keyifli bir insan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Seni anlatmaya ömrüm yeter mi? Çok başka bir insan, onu buradaki 3-5 umursamaz yorumuyla tanıdığı düşünenler çok yanılsa da bu da pek umrunda değil. Şimdi buraya bir şey daha yazacaktım da açık etmeyeyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Seni seviyorum aşkımsu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kıdemli üye, yer yer moderatör, yeni editör.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Birkaç yıl önce sohbetimiz olduğunu hatırlıyorum, eskilerdendir ve eskileri buralarda görmek yine biz eskilerin en sevdiği şeydir. Toplaşın gelin be!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Mügee, yine eskilerden, zirveyi yaşadığım forumda tanışmıştık. Ne günlerdi be, bazen insan o güzel günleri özlüyor, daha samimiydi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Helper kimliğiyle az buçuk görsem de kişiliği hakkında hiçbir fikrim yoktu ama forum kimliğiyle tanıdığımdan beri, yorumlarını, düşüncelerini, samimiyetini çok sevdim. Öpüyorum.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |