Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2018, 21:26   #20434
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçinden Geçeni Söyle...

beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] HEP SEN BANA ATIF TA BULUNUYORSUN BİRAZDA BEN SAN TAKILAYIM NE ZAMAN BANA WHATSAP NUMARANI VERECEKSİNNN
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

WHATSAPPP İSTEME MODAYMIŞ BENDE UYMAK DURUMUNDA KALDIM NALET OLSUN
, SEN NE DİOSUNNNN NN @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KAHKAHA ATAN NİCK:Emoji Smiley-12:

Bende diyorum birkaç gündür bir şeyler eksik hayatımda, meğer bestonmuş
Gözlerim dinlendiğine göre cevap verebilirim ahah.
Forum kasıyor dimi :p
Koskoca bestonu da modaya kurban veren sisteme yazıklar olsun

juju Nickli Üyeden Alıntı
Tatli ve hanimefendilikte sinir tanimayan uye @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] neden uzaklastirildi cok merak ediyorum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] askimsu senin haberin var mi? @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin kesin haberin vardir. Beni aydinlatin lutfen:/

Bunu ben de merak etmiştim ama bir cevap alamamıştım

Öğrenmek lazım hemen...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan