Konu: Ares.
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2018, 12:50   #49
Ares
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ares.

Tanem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Beyefendi çok mersi çok nayifsiniz lakin bu plaket ne için veriliyor.22 yıllık olanlar mı alabiliyor? Hemi de tören ile bir plakete kanmam ben baştan diyim de
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Benden daha eski cok nadir kisi vardir, Plaket bu yuzden.
Ayrica sadece plaketle kalmiyor, sizi bir arkadasinizla beraber İspanyada oynanacak Real Madrid - Barcelona derbi macina gonderiyoruz. ,)=

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:50 -->-> Daha önceki mesaj 12:48 --

Ay Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanıma katılmamak elde değil, başarılar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi, benim hiç irc geçmişim yok
benim için büyük kayıp sayılır mi?

Ay hanim, IRC gecmisiniz olmamasi inanin cok daha iyi. Vaktinizi boyle bos birsey icin harcamayin. ,)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver