Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2018, 11:15   #1
Çevrimdışı
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yumurta Turşusu




Yumurta Turşusu Tarifi İçin Malzemeler

6 adet katı haşlanmış yumurta (sayısı artırılabilir)
1 su bardağı pancar suyu (hazır satılan pancar turşusu suyunu kullandım)
Yarım su bardağı sirke
1 adet küçük soğan
3-4 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
Yumurta Turşusu Tarifi Yapılışı
Yumurtalar katı haşlanır,soyulur ve uygun bir kavanoza yerleştirilir.
Küçük bir tencerede pancar suyu,sirke,tuz,ince doğranmış soğan ve sarımsak 10 dk kaynatılır.
İyice soğuduktan sonra kavanozdaki yumurtaların üzerini örtecek şekilde eklenir ve kapağı sıkıca kapanır.
Buzdolabında beklettiğiniz turşuyu 2-3 gün sonra yiyebilirsiniz… Afiyet olsun…

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver