|
Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Lütfen o postumun ekran görüntüsünü alıp sakla, modun düştüğü zaman açar açar bakarsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cığıma da sevgiler olsun bu vesileyle.
İnce ayar vereceğimi kim söyledi? Her tipe, her bütçeye ayar verilir, anında teslim edilir, sen düşünme bunları hiç.
Hayatın gerçeğini sen mi bulduracaksın bana yani? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İnanılmaaazz.
Not: Haa büyük işler yapıyorum o yüzden büyük yazıyorum, tamam tamam ama burası işinin bir parçası değil, küçült sen onu. :Emoji Smiley-18: |
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BİRAZ ÖNCE MÜŞTERİNİN BİRİNE İNCE ESPİRİ YAPTIM KADIN ANLAMAYINCA TELEFONU KAPATMAK DURUMUNDA KALDIM
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
SONRA KADIN TEKRAR ARADI DEDİM ARKADAŞ KAPATMAK DURUMUNDA KALDI ÖZÜR
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. AMA KADIN BENİ GENE ANLAMADI
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
MELOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
PRİNT SCREANN ALDIM SANADA KOPYASINI YOLLADIM ALIRSIN POSTA KUTUNDANNNNN
KÜÇÜLTMÜYORUMMMMMMMMM :Emoji Smiley-12: