Cevap: Genel Sohbet
| Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Forum sahiplerinden prim alayım, kitleleri peşimden sürüklüyorum senelerdir ama bir prim, bir ödüllendirme alamadık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sen ilet ben iletince kendini beğenmiş gibi olur.
Şaaaakkhaaa da nesi öyle, sen bana şüşko mu dedin? Kahve mi yapsam çay mı yapsam diye düşünüyorum şu an, inanılmaz zor bir seçim bilirsin ki. Lütfen konuları sohbete dönüştürme bestoşş diyeceğim ama olmayacak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Beston bey diyeyim.
Aman çok iyi yapıyorlar, teşekkür ediyoruz kendilerine. | KISACASI BENİM GİBİ POTANSİYEL Bİ KİTLEYİDE PEŞİNDEN SÜRÜKLÜYORSUN HEAA Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
LÜTFEN, TAVİZDEN ÖDÜN VERMEYELİM VE SAMİMİYETİMİZİ SÜİSTİMAL ETMEYİN HİÇ HOŞLANMAM VERİRİM AYARI Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
BEN ÇAY SEVERİM YA SEN ?
__________________ instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |