Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2018, 12:33   #10
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ay 'i Nasıl Bilirsiniz?

Lawliet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Iyi biliriz. Allah mekanını iyi etsin dünyada hep mutlu olsun . Amin

Amiin, benim icin ne istersen allah sana iki katini versin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] asffjk.

Snm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Boyle sorulunca insanin aklina ölum geliyor nedense;(

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a gelicek olursak Ay kendi halinde forumda takilan seviyeli, saygisini hic bir zaman yitirmeyen yorumlari ve daha cok oyunlara olan ilgisinden biliyorum eskisi gibi online olmadigi icin biraz ozlendi :$

aman efenim, bilmukabil teşekkür ediyorum:*

EsiLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] candır

Güzel insan Rüzgârın kemanını çaIdığı, damIaIarın cama vurduğu bir pencerede yatağına uzanıp ta keşke dediğin tüm güzeIIikIer seninle var olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cım iyiki tanımışım seni

ayy inşallah. ksjdkh güzel temennilerin için teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Jag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gozlemledigim kadari ile;
Saf
Mutevazi nazik anlayisli
Olgun bir yapiya sahip @Ay
Forum sitelerini seviyor oyunlarda aktif
Cizgisini cizen ve samimi davranan birisi

Teşekkür ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

NerqiS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendisini Tanimiyorum ama Nicki Cok hosuma Gitti ayrica TatLiş ßir ßayan oLduqunu Dusunuyorum

o sizin tatlisliginiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :p Nickimle birlikte içten yorumunuza teşekkür ediyoruz.

Exilium Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herhangi bir bilgimiz yoktur.

8 senedir bu foruma uyeyim ve hakkımda hiçbir bilginiz yok! şu an nasil üzüldüm belli değil.

Aragorn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ay gibi parlayan bir bacımızdır Aybalam.

O sizin parlakliginiz sevgili Kitfahter (:

oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi ve kendi halinde bir insan, yapım gereği Kindar insanları ne severim ne hoşlanırım, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onlardan olmadığı için Sevilen bir arkadaşımız.

Çok teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aynı şeyleri ben de sizin için düşünüyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver