Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2018, 10:43   #4031
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Günaydınnn gönlü bol çorbacı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], en cana ve bana yakın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]şkom, pembişlerden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], gülenlerden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Günaydınnn nasıl yalnız kalırım diye düşünenlerden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], en baba üyelerden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], gizli kahraman @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Günaydın forumun emekçileri, günaydın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Günaydın editörlerin can dostu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], günaydın patilerin tek dostu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Günaydın hamaratlardan @Ay, anket kraliçesi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kaybolanlardan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Günaydın fenomenlerden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], fenomen dostlarından son röportaj bükücü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Hepinize günaydın.
Içinizden huzursuzluk, aşkınızdan onursuzluk eksik olsun ama gününüzden kusursuzluk eksik olmasın.
-Nilgün Bodurdram-

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Artık böyle günaydın demeyenler banlanacakmış.
Not: Neden ben listede yokum bize gün aymasın mı diyenler PM ile isimlerini yazdırabilir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen dün çok aydınlanma yaşadın diye bugün pas geçtim, bilgine.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver