Merhaba, saygıdeğer IRCForumlari.NET kullanıcıları;
Help Polemiği konusu olan SohbetDesin.Com sohbet sunucusu #Help Departmanı'nı kısa ve öz tanıyalım.
- IRC Network
• irc.sohbetdesin.com 6667 or 7000 IRCd/Svs Destek Odası
• #Help Departman'ın Barındırdığı Birimler
• #mIRCHelp , #OperHelp Departman Yönetim Kadrosu SohbetDesin.Com #Help Founderi (Help Koordinatör) Midas Help Manager (Genel Koordinatör)
Yalovali Help Master (Birimler Sorumlusu)
X - ÖmerAsaf Help Sop (Birimler Yöneticileri)
izem Help Asistan
MeLek Kıdemli Helperler
MaviLi` - HuLuTi - AteS Helper (Helper's Üyeleri)
alara - GuL - SaneM - Altay - emredemir - DeLi - Genius - GönüL - HayaLimsin - Burak - BuLLeT - ek - Kaan - WoRTeX - NefeS - ImposSsibLe Helper Adaylar
ek - EsaretinBedeli
- Departman İşleyişi Help Founder: - Midas Help Genel Koordinatörleri: - Midas - Yalovali Help Departmanları Genel Sorumlusu: - X AR-GE (Araştırma ve Geliştirme) Sorumlusu: - ExcLuSive Egitim Genel Sorumlusu: - X Help Sınav Genel Sorumlusu: - Midas Svsdesk Kanal Sorumlusu: - izem Helper's Kanal Sorumlusu: - Yalovali mIRCHelp Kanal Sorumlusu: - HeavenLy
- #Help ( SohbetDesin.Com resmi IRC-d/SVS yardım kanalı ) #Helpers ( SohbetDesin.Com helperları için sohbet ve yardımlaşma kanalı ) #Egitim ( SohbetDesin.Com bilgi , eğitim , coru - cevap ve HelperAday yetiştirme kanalı ) #HelpSinav ( SohbetDesin.Com resmi helper seçme kanalı ) #HelpSop ( SohbetDesin.Com resmi Help Departmanı genel sorumlularının bulunduğu kanaldır. ) #SvsDesk ( SohbetDesin.Com help komutları soru - cevap eğlence/oyun/çalışma kanalı ) #mIRCHelp ( SohbetDesin.Com resmi Client/Scripting destek kanalı ) #Destek ( SohbetDesin.Com resmi Oper/Admin xline/ban/genel yardım kanalıdır.)
- HelpOyun : ( SohbetDesin.Com help komutları soru - cevap eğlence/oyun/çalışma botu ) HelpSysteam : ( SohbetDesin.Com help komutları soru - cevap/eğitim ve help kanalı sorumlu botu ) ________________________ ~ Güç ve Onur ~
* Önemli Not: İlgili departman hakkındaki görüş ve önerilerinizi bu başlık altından seviye sınırları içerisinde dile getirebilirsiniz. |