Konu: Rohit
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Eylül 2018, 23:48   #1
Rohit
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rohit

İsim: Sevket
Ülke: Mk,Sp,Au,Fr
Önceden bulunduğu IRC sunucuları:
mircturkiye.net - helper,ircop 2007

mirctr.biz - helper,ircop,services admin

mirctr.org - services admin

maytap.net - root admin 2009

sohbetlive.com - technical admin

muhabbet.net - services admin

heves.org - services admin

bahane.net - services admin 2010'da en iyi zamanlarinda.

sohbetburada.com - services admin

yuzuk.net - services admin,teknik sorumlu

kacak.org-geyik.net - supervisor

O sunuculardaki vasıfları: Admin
Şu anda aktif olduğu IRC sunucuları(varsa): [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
O sunuculardaki vasıfları: Admin
Kendisi hakkında söylemek istedikleri: en sevdigim sunucular maytap.net, sohbetlive.com ve kacak.org-geyik.net idi. bakalim ilerde neler olur bilinmez, kankam dostum kardesim (silah arkadasim.) yillarca hep yanimda olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e burdan cok tesekkür ediyorum,ayrica @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hepinizin yeri cok önemli benim icin hepiniz kardeslerimsiniz, irc cok güzel bisey yaa.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver