29 Eylül 2018, 23:48
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Rohit
İsim: Sevket Ülke: Mk,Sp,Au,Fr Önceden bulunduğu IRC sunucuları: mircturkiye.net - helper,ircop 2007 mirctr.biz - helper,ircop,services admin mirctr.org - services admin maytap.net - root admin 2009 sohbetlive.com - technical admin muhabbet.net - services admin heves.org - services admin bahane.net - services admin 2010'da en iyi zamanlarinda. sohbetburada.com - services admin yuzuk.net - services admin,teknik sorumlu kacak.org-geyik.net - supervisor O sunuculardaki vasıfları: Admin Şu anda aktif olduğu IRC sunucuları(varsa): [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] O sunuculardaki vasıfları: Admin Kendisi hakkında söylemek istedikleri: en sevdigim sunucular maytap.net, sohbetlive.com ve kacak.org-geyik.net idi. bakalim ilerde neler olur bilinmez, kankam dostum kardesim (silah arkadasim.) yillarca hep yanimda olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e burdan cok tesekkür ediyorum,ayrica @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hepinizin yeri cok önemli benim icin hepiniz kardeslerimsiniz, irc cok güzel bisey yaa. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
| |