Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2018, 10:19   #19
YaRGuCi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kadınlar çalışmak için eşlerinden izin almalı mı?

kLara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Müslüman olan bir kişi Müslüman olmayanı bilmek zorundadır.Buda aramızdaki farkı göstereceğine eminim.

Konudan tamamen çıktığınızın ve insanların inançlarını nerden bilip de müslüman mı değil mi ? diye bir yargılama yaparsınız ne hakla ?

pardonda ben A kişi B kişi diyerek özelleştirmedim Müslüman olmadığına dair.Siz kendi kendinize konuya müdahil oldunuz.Ve siz bu hakkı nerden buluyorsunuz ? ben konudan çıkmıyorumda zorunuza giden nedir de bu şekilde konuşuyorsunuz ? Ben kendi inancıma göre görüşümü belirttim bu kimseyide alakadar etmez.Özelleştirmiş olsam birine bir şey demiş olsam anlarım.Ama ben genel olarak konuştuğum için inancıma göre olan şeyi belirttim bu kadar basit.Ayrıca mmüslüman olmak sadece kimlikten ibaret değildir.Ayet-i kerimeler ile beraber Efendimizin Sahih hadislerinede iman etmektir.Ayrıca Ayet-i kerimede sadece dövün cümlesini düşünerek hareket etmekte ilginç doğrusu.Oradaki amaç kasıt nedir araştırmanız lazım.Ayrıca benim soyumdan gelene değil benim yolumdan gelene bakın diyen bir Peygamberimiz mevcuttur.Kur'an araplara inen bir kitap değildir.Tüm insanlık adına inan bir kutsal kitaptır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver