Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2018, 10:16   #18
stonecypher
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kadınlar çalışmak için eşlerinden izin almalı mı?

Ralen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğru söylüyorsun elalem 50 yıl önce ay a ayak basmış ama sen bu ülke de bir kadına evlenmeden beraber yaşayalım mı desen bunu kabul edecek kadınların oranı %10 ya vardır ya yoktur. Çünkü seninle legal sevişebilmesi için anasından, babasından ve toplumdan izin alması gerekiyor ve biz bunun adına evlilik diyoruz. Sonra çıkıp ben özgür kızım sende damızlık sığırsın bana karışmazsın demesi hangi mantığa sığıyor bilemedim. Tabi bu genel olarak böyledir istisna diyebileceğimiz bir azınlıkta elbet vardır.
Devlet veya kendi işi bir tarafa, özellikle küçük ve orta şirket ya da işletmelerde çalışacaksa beraber karar vermen gerekiyor ve senin onayın olmadan bir yerde çalışmamalı çünkü bu tür yerlerde nasıl tiplerin olduğunu neler döndüğünü biliyoruz. Olayın bir müsibet bin nasihatten iyidir e dönmemesi için ülke koşullarını dikkate alman gerekiyor. Bende isterim çok gelişmiş ülkelerde yaşayıp nerede isterse orada çalışsın demeyi ama biraz gerçekçi olmak lazım. Gün gelir muasır medeniyetler seviyesine ulaşırsak o zaman zaten böyle sorular görmeyiz.

Yani diyoruz ki cahil toplumuz, insanlar gelisene kadar beklemeliyiz. Bence bu yanlisa daha fazla yanlisla cevap vermekten baska birsey degil. Toplumu olusturanlar bizleriz ve mudahele etmesi gerekenler yine bizleriz. Biz o prangalari yikmazsak kim yikacak? Korku bizi esir almamali. Asagidaki arkadas, evet bir muslumanim ama ayrica da Turk'um. Ben kadin konusunu kiz cocugunu topraga diri diri gomen lanet araptan degil, basina tac yapan Otuken'in torunlarini ornek alarak yasarim. Kadini dovun nedir ya? Dinler her zaman sapkinlik icerisine dusen toplumlara gonderilmistir ve bu pisliklerin yasadigi din benim dinim olamaz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver