Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Eylül 2018, 02:02   #12
Ralen
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kadınlar çalışmak için eşlerinden izin almalı mı?

Oguzhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neil Armstrong 1969 da ay a ayak basmisti değil mi? Biz hala nelerden bahsedip neleri tartisiyoruz. Evlilikte izin olmaz karsilikli saygi olur. Izin ile hareket edecek bir erkek yada kadin olunacaksa hic evlenilmemeli.

Doğru söylüyorsun elalem 50 yıl önce ay a ayak basmış ama sen bu ülke de bir kadına evlenmeden beraber yaşayalım mı desen bunu kabul edecek kadınların oranı %10 ya vardır ya yoktur. Çünkü seninle legal sevişebilmesi için anasından, babasından ve toplumdan izin alması gerekiyor ve biz bunun adına evlilik diyoruz. Sonra çıkıp ben özgür kızım sende damızlık sığırsın bana karışmazsın demesi hangi mantığa sığıyor bilemedim. Tabi bu genel olarak böyledir istisna diyebileceğimiz bir azınlıkta elbet vardır.
Devlet veya kendi işi bir tarafa, özellikle küçük ve orta şirket ya da işletmelerde çalışacaksa beraber karar vermen gerekiyor ve senin onayın olmadan bir yerde çalışmamalı çünkü bu tür yerlerde nasıl tiplerin olduğunu neler döndüğünü biliyoruz. Olayın bir müsibet bin nasihatten iyidir e dönmemesi için ülke koşullarını dikkate alman gerekiyor. Bende isterim çok gelişmiş ülkelerde yaşayıp nerede isterse orada çalışsın demeyi ama biraz gerçekçi olmak lazım. Gün gelir muasır medeniyetler seviyesine ulaşırsak o zaman zaten böyle sorular görmeyiz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver