Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2018, 15:00   #223
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF'nin hamarat hanımları ve beyleri

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Fırınım bozuk olmasaydı çatlak kurabiye yapacaktım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'dan tarif alıp ama işte fırın bozuk yoksa yapardım...
Benim hayat anlayışım ''yemek yapmaya az zaman harca daha çok yemek ye'' olduğu için ben pişirmesiz yemekleri seviyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu tatlımsı şeyin tadı da harika, gerçekten beni alan yaşadı, adamı konuşarak bezdirip yulaf yedirerek ömrünü uzatacağım.
Yazın yediğiniz hurmalar sizi üzüyorsa bunu yiyebilirsiniz.
Ulusa sesleniyor gibi tarif vereyim bi de durun:
- 2 yemek kaşığı yulaf
- 1-2 elma dilimi
- Yarım kivi
- Yarım muz ama ince kesim, 1 muz da olur
- 5 tane üzüm, 5 olmak zorunda
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

- Hindistan cevizi
- Varsa erik marmelatı ama erik Artvin'den gelmiş olacak ve kendiniz kaynatıp şekersiz marmelat yapacaksınız

- Biraz süt
- 1 çay kaşığı kakao
Malzemeleri sayınca ohoo dediniz de benim çürüyen meyveleri değerlendirmem gerektiğinden öyle hepsini attım. (ne açık sözlü)
Yapılışı 10 dakika sürüyor. Sütle yulafı bir küçük tencerede ya da tavada kaynatıyoruz, içine kakao atıyoruz. Tencereden alıp biraz bekletirken meyveleri kesiyoruz, yulafı kaseye alıp üzerine meyve koyuyoruz, üstüne de biraz yulaf tadını bastırsın diye Hindistan cevizi koyuyoruz-yağı da olabilir içine ama azıcık-
Sonra işte ister dolaba koyup soğutup yersiniz, ister ılık ılık...
Bir önceki tarifimde ıspanağıma laf edilmişti buna edeni banlarım.
Sağlıklı haftalar.
Not: Bu kadar meyveyi yemek de sağlıklı değil tabii.
Not: Bir sonraki tarifim yemek olacak, sıkı durun.
Not: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pratik tarifler anketinde de bana ver bari

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver