|
Snm Nickli Üyeden Alıntı
|
Konularima yaptigi yorumlardan taniyor, biliyorum daha cok; agir basli efendi ve cevresi tarafindan sevilen, sayilan biri.
|
Elimden geldiğince bilgim dahilinde forum daki konulara yorum yapmaya çalışıyorum saol snm
|
NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
|
ßende Yeni oLduqum icin asLinda Tanimiyorum Kendisini Ama ßence KaLiteLi Cevresinde SeviLip SayiLan ßiri
|
Kaliteli yaşamak herkesin hakkı diye düşünüyorum
|
Rohit Nickli Üyeden Alıntı
|
ben taniyorum bi on yil önce en son konusmustuk
adamin dibidir kendisi.
|
Eyw.. kardeş düşüncelerin için tşk ederim. İyi bak kendine
|
Hesna Nickli Üyeden Alıntı
|
Yillarin eskitemedigi eskimeyen yüz her daim gulec iyi niyetli sicakkanli duygusal ara ara muzur ama o hep yaşının adami, sevdiklerimden iyiki var. |
Öğretmenim bende seni severim sende forumda bildim bile var olan üyelerdensin
sağol varol..
|
hahahah Nickli Üyeden Alıntı
|
Tanımıyorum ancak tanımayı çok istediğim nadir kişilerden. Gördüğüm kadarı ile enerjisi yüksek, saygın, güleç ve çevresi tarafından oldukça sevilen biri. Bana öyle geliyor ki; bir zamanlar IF' in yaramaz çocuğuydu ya da ben öyle yakıştırdığım için böyle bir düşünceye kapılıyorum. :p Bir de kendisi ile barışık ve eleştirilere açık ;d @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey yanılıyorsam aydınlatabilir misiniz? ;d
|
Tanışırızzz kahkaha atan nick
yalnız ben sanal sevmem istanbul Avrupa yakasında yaşıyorum her zaman bi kahve içebilecek güzel yerler biliyorum..
Yalnız gelirken annenle gelme de
ayrıca ben forumda hep bu çizgideydim yaramazlıktan ziyade objektif olmayı ve eleştiriyi seven biriyim ..
Eleştiri insanı yüceltmez sadece eksiklerini giderir ve sizi daha kaliteli bi noktaya taşır diğer insanlara göre farklı olduğunuz ortaya çıkar. O yüzden her zaman eleştiriye açığım ..
Sevgiler
|
miZah Nickli Üyeden Alıntı
|
Geçenlerde de farklı bir konuda belirtmiştim. İyidir, açıksözlüdür. Lafını esirgemez oda benim gibi. Ağırbaşlı efendi. |
Eyw kardeş sağılasın her zaman kötü günde destek iyi günde desteği sevemeden biri olarak çizgimizden vazgeçmeyiz..
|
Melodram Nickli Üyeden Alıntı
|
Best kankim olduğu için konudaki ilk yorumunda bile "benden haz etmeyenlerden görüş bekliyorum" demiş. Asla kıramam hemen geldim. Tabii bunlar işin hep esprisiydi. Kişisel olarak tanımıyorum ama son birkaç yılda çok denk gelir oldum. Hep de zıt fikirli olduğumuz konularda denk geliyoruz, şans işte. Haliyle öyle olunca hep bir tepki koymak durumunda kaldık, yer yer o beni eleştirdi yer yer de ben onu eleştirdim. Beni yanlış anlıyor gibi de hissediyordum ama birine düşman olmak komik şeyler olduğundan birkaç kez bilinçli şekilde sataşarak espri yaptım çünkü bütün zıtlığa rağmen genel itibariyle komik biri gibi de geliyordu şimdi yalan yok, fikirler düşünceler ayrı olsa da sosyal alanlarda muhabbet edilebilir biri gibi. O yüzden pişman değilim. En güzel ve tek ortak noktamızı sona sakladım; tabii ki o da Galatasaraylı olması. Daha ne olsun :p
Hayatında mutluluklar. |
Gelelim sana
bana söylemlerinden nasıl anlamlar çıkartacağımı bildiğin için araya set çeker gibi mesafeli sözler söylüyorsun ve bunu benim anlayacağımı bile bile
siz kadınlar yokmusunuzzzzz neyse...
Seni eleştirdiğim nokta da hala aynı görüşteyim kendini ifade ederken sayfalarca yazıyorsun ben sonucu seven biriyim sonuç ne diye bakarken bi anda kendimi onca yazının içinde sıkılmış patlamış gibi hissediyorum..
Ben Real biriyim bu yüzden sanalı sevmiyorum burda bakıyorum herkes bir biriyle çok haşır neşir ama görüşme Yok oturup bi kahve içme Yok eeeeeee nerde bu sevgi sözcükleriii o yüzden samimiyete bakıyorum yoksa Real biriyim..
Sanırım son sözümüz sarııııı kırmızıııı olsun
|
Adem Nickli Üyeden Alıntı
|
Forum içerisinde yazdıklarından samimiyetine inandığım birkaç kişiden birisidir. Hayat tecrübesi konusunda; üstün yetenekli bir insan olduğuna inanıyorum. Her şey gönlünce olsun ağabey.
|
Ademmmm kardeşşş eyw.. Gönüller bir sağolasın dostum..