19 Eylül 2018, 16:52
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Ruh Molekülü (DMT =Dimethyltryptamine)
| CanDostu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben bunun sistematik olarak bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Günümüzde değil ancak bundan bilmem kaç yıl belki de yüzyıl için hedeflenmiş genetik mutasyona hazırlık olabilir. Yani gelecekteki ataları olduğumuz insanların genetik yapılarındaki değişikliğe sebep olacağız.
İnanç olarak da popüler dinler yerine Agnostisizm yerini alacaktır.
İlerleyen günlerde Agnostisizm hakkında da makale yazmayı düşünüyorum.
| Olabilir, bir değişim olduğu zaten belli. Her anlamda insanlar bir değişim geçiriyor.
İnanç konusundaki değişimleri şu an bile hissedebiliyoruz bence. Belki direkt yaratıcıyı reddetmiyor çoğu insan ama dini reddedenlerin sayısı artıyor. Belki ülkemizdeki din istismarının etkisi de bunda büyüktür. Zamanla dini reddetme bütünüyle reddedişe de dönüşebilir. Bunu dillendirenlerin sayısı arttıkça değişim daha net gözlemlenir. Ben yıllardır inanç sahibi olmadığımı söylüyordum ve zamanla çevremde benim gibi düşünen insanlar görmeye başladım.
Lise döneminde feysbuk kullanırken dini inanç kısmına agnostik yazan nesildendim, merakla bekliyorum yazını. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |