Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Eylül 2018, 02:39   #282
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Küçüklüğünüzden Neyi Hatırlıyorsunuz ?

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Biraz hem üzücü hem komik aslında hatırladığım şey. Yeni bisiklet alınmış bana, o dönem müstakil evdeyiz ve inanılmaz seviyoruz bisiklet sürmeyi, sitenin bütün çocukları da aynı okuldayız, sabah akşam demeden sitenin içindeki her sokağı dolaşıyoruz. Her sokağa da orada oturan arkadaşımızın adını vermişiz, öyle hevesliyiz. Neyse ben bir gün, saf aşık tabii, o dönem tam hoşlandığım değil de bence beni seviyor diye düşündüğüm-çünkü bana dondurma alıyordu, dondurma alıyorsa seviyordur nokta ahah- çocuğu gördüm, kendisi aynı zamanda yan komşumuzun torunu oluyor neyse işte ve hiç yapmadığım bir şey, kardeşimi de bisikletin önüne oturtmuşum, yokuş aşağı gidiyoruz. Ben tabii çocuğu gördüm, ruhum artist, dedim biraz etkileyeyim şunu iyice hızlandım, elimi falan bıraksam mı diye düşünüyorum, vazgeçiyorum derken birden önümüze sen kedi çık, ben o panikle arka freni sıkacağıma ön freni sıktım mı? Haydi bakalıııım. Ahaha. Çocuk bir aksiyon filminin çekimlerinde olduğunu düşünüyordur ama bizim bisiklet ön teker üstünde kalktı ve kardeşimle takla attık, o yere fırladı, az üstüne gelecek şekilde bende uçarak yerle buluştum. Fakat bayağı uçuyoruz yani havada, inanılmaz. Asla bozuntuya vermemeye çalışıyorum ama yani mümkün mü, kanıyor her yerimiz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İşte o geldi aklıma şimdi, bu arada başka bir arkadaşım, Anıl da görmüş olayı. Koşarak eve geldi bana diyor ki, ''Cansu ayakkabıların düşmüş.'' ahah. Sağol Anılcım, ben düşmedim çünkü, düşen ayakkabı. Kıyamam ya nasıl tatlıydık.
Bu aşık olduğum çocukla ilgili başka bir anım daha geldi aklıma. Aşıkken nasıl pis bir insanım, acaba yazsam mı tırsan olur mu ki? Melodram ve çocukluk aşkı diye başlık açıp hikaye mi yazsam acaba. Şey diyormuşum bu post 5 like alırsa anlatırım.
Şaka tabii, almasa da anlatırım ama benden sonra 2 kişi yazsın öyle. Flood yapamam.

Batuhan'la ilgili 2. Hikayeyi anlatacakmışım araya 1 ýıl girmiş. Yok artık. Uyku da tutmamışken anlatayım bari.
Şimdi Batuhan beyle düzeyli bir ilişkimiz var, sevmekle sevmemek arasında gidip geliyoruz. İlkokulda ne kadar ciddi olunursa o kadar da ciddiyiz işte.
Günlerden bir gün yan komşumuzun bir aile dostu misafirliğe geliyor. Gelenlerin kızı da bizim ilkokuldaki İpek. Sarışın, mavi gözlü bir kız çok da güzeldi. Bunlar geldi, ardından Batuhanlar geldi, bahçede sohbet muhabbet gırla. Ben bizim bahçeden kesiyorum bunları, bileniyorum bir yandan da. Ben sana bisikletimi verdim ulan falan diyorum içimden, sanki Batuşko orada kıza ilan-ı aşk etmiş gibi davranıyorum. Alt tarafı kısır yiyorlar. Neyse ben sinirli ve üzgünüm, aynı sitedeki akrabamıza gidip köpeklerini gezdirmeyi teklif edeyim dedim. Köpekleri de tanıdığına iyi ama tanımadığı insana saldıran cinsten çılgın bir terrier. Aldım köpeği geziyoruz ve o an. İpek ile Batuhan karşıdan geliyor, normal yürüyorlar ama benim kafamda onlar el ele gibi geliyor. Küçükken cidden manyak bir şekilde seviyormuşum ben.
Neyse yaklaştılar ve klasik soruyu sordu İpek: "Isırır mı?" O an içimdeki kıskançlığa yenik düşerek ısırmaz dedim ve tasmasını yanlışlıkla bırakmış gibi yaptım, saldım köpeği. İpek önde köpek arkada siteyi turluyorlar. Sonunda Batuhan bana kaldı diye sevindiğimi düşünmeyin. Beni üzdüğü için o da cezalandırılmalıydı ve kağıda alerjisi vardı. Cebimden kağıt çıkarıp ona değdirmeye çalışarak kaşınmasına, kaşındıkça da kabarmasına sebep oldum.
Benim için intikam direkt yenen bir yemekmiş o an, soğumasını falan beklemiyormuşum. Sonra tabii her şey normale döndü sonuçta çocuk aklı...
Ha köpek de İpek'i ısırdı bu arada. Olayın en iyi yanı da kimse beni suçlamadı. Bu yeteneğim beni lisede de hep kurtarmıştır ama ben Batuhan serisine devam edeyim. 6 ile 12 yaş arası aşk hayatım çok güzeldi çünkü.

Başka bir gün Batuhan ve bisikket hikayemi anlatayım.
2014 yılında da kısa kısa Batuhan'ı yazmışım, uzun versiyonlarını yazayım en iyisi.
Mesela bunları okuyan biri o Batuhan benim falan dese...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver