Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Eylül 2018, 00:47   #12
Damla
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: (A)sosyal medya depresyonları.

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ben sizin ne anlatmak istediğinizi anladım lakin, ben tam anlatamadım sanırım.
Ben diyorum ki, sosyal medyanın iyi ya da kötü yanlarını az - çok hepimiz zaten biliyoruz.
Ve, tabii ki sağlıklı olmadığını da.
Bugün sosyal medya var ise, geçen zamanlar da ise, dergiler vardı. Ben, çok iyi hatırlıyorum dergilerin içeriğinden çok, şu ünlü ne giymiş, bu ünlü ne takı takmış diye alıp takip edenleri.
Bilmem biliyor musunuz, bir yerde okumuştum sosyal medya kullanımı stresi bir nebze de olsa azalttığını yazıyordu. (Elbette tartışılır)
Bu da demek oluyor ki; İnsanlar sahte de olsa bu şekilde mutlu.
Dikkat ettiyseniz nereye giderseniz gidin, insanların ellerin de mobil. Film izlemek isteyen, oyun oynamak ve tabii sosyal medya artık yaşamın merkezine yerleşti.

Bana göre asıl sorulacak soru, bunun suçlusu kim.? Bizim kafamızı böyle işlerle doldurup, uyutanlarda mı, ailede mi, yoksa kişinin kendi psikolojisinde mi.? Bu konuda düşüncenizi merak ediyorum.

Buna cevap vermek elbette çok zor. Biz/ler ne ara bu hale geldik.
Yakınlarım çok iyi bilirler ben ilgilenmiyorum, ama arkadaş - dost ve ailemi elbette ki takip ediyorum.
Ben, inanıyorum ki bu sosyal medya furyası da bir gün bitecek, yerini ne alır kestirmek zor.
Bu yüzden diyorum, insanlar ne ile mutluysa, mutluluklarıyla kalsınlar.
Teziniz de başarılar dilerim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver