17 Eylül 2018, 23:21
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Evlilik Konusu Açılınca Speedy Gonzales’le Yarışan 3 Burç!
| beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
bilmiyorum farkındamısın sen benim kadar cesur değilsin bak ben herkesin okuyabileceği bu ortamda sana direk yazıyorum ..
ayrıca dikkat edersen samimi olmak gerekirse ne kadar da çakışsak içimizde bi konuşma hevesi var ..
heaa öyle mi meloş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Deliler ve dâhiler kovalardan çıkıyor dememin üstüne iyi oldu, seninki deli cesareti. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Fikirler, düşünceler uyuşmaz da bu zaten sohbet etmeye engel değil sadece hep o şekilde takışırsan iticileşir durum. Seni tanımadığım için düşman olacak değildim. Benim tarzım bu didişmeli sohbet.
Hevesini kırmak gibi olmasın da benim bir balığım var, kovaya ihtiyacım yok. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (kesin çok kırılmıştır hevesin)
Neyse seninle BFF etiketleri kullanarak takılırız forumda artık, best kankim...
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |
| |